1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Öppna klasser

Bella-7127På våra öppna klasser anmäler du dig via hemsidan/ BokaDirekt för att garantera din plats. Du är även välkommen att bara komma förbi – vi har drop-in i mån av plats. Vi delar in våra öppna klasser i grundläggande yogapass där alla kan delta eller flödespass som är mer fysiskt krävande. Morgon- och lunchyogaklasserna passar alla.

Vill du veta mer om Connects yogaformer, läs mer nedan.

För tider och priser se schemat …

 

 

 

 

Hathayoga

Måndagar 17.30-18.45 Hathayoga med Carina Bräck
På måndagar gör vi grundläggande hathayoga för att stärka kropp & sinne,Carina-omvänd-namaste-7219
mjuka upp stela muskler och leder. Hathayoga är stärkande och mjukgörande för både muskler och de inre organen på ett skonsamt sätt. Andningsövningar och en längre avslappn
ing ger dig tid till att landa i dig själv.

 

Fredagar 12.00-13.00 Soft Hatha lunchyoga med Carina O’Rourke
Ett mjukare pass som alla kan vara med på som ger dig en perfekt lunchbreak och gör att du landar i kroppen och varvar ner inför helgen.

 

Lördagar 9.00-10.15 Morgonyoga med Carina
Starta helgen med ett härligt morgonpass med Carina. Här blir du laddad med energi inför helgens aktiviteter!

 

Restorative Yoga

Måndagar 12-13 Restorative lunchyoga med Carina O’Rourke
Yoga anpassat för djupavslappning, mental balans och hälsa. Passar bra för personer som lider av humörsvängningar, sömnproblem, stress och utbrändhet eller bara vill koppla av från en stressig vardag. Du lär dig slappna av i varje del av din kropp med hjälp av props (hjälpmedel som bolster, straps, klossar).

 

Söndagar 16.30-17.30 Restorative yoga med Carina
På söndag eftermiddag är det skönt att landa i kroppen och ladda inför veckan som kommer. Restorative yoga är en mjuk yoga med djupa stretchar där du med hjälp av props får ”vila” dig in i stretchen. Syftet är att få kroppen att slappna av på djupet och frigöra blockeringar, spänningar och stress. Gå på djupet på ett mjukt sätt… Kom och prova!!

 

Ryggyoga/CORE

Tisdagar 19.15-20.30 med Eva Terrvik
Ryggyogan syftar till att mjuka upp och stärka core-partiet – din ”kärna” – med fokus på att mjuka upp höftpartiet samt stärka musklerna i mage och rygg, mage och höfter. Ryggyogan grundas på Medicinsk yoga (IMY) där man utgår från ett energitänkande som säger att de flesta obalanser, krämpor och sjukdomar vi drabbas av har sitt ursprung i blockeringar i våra tre nedersta chakran. Yogapassen är utformade för att släppa fysiska och mentala spänningar och skapa styrka och energi i dessa områden. När vi stretchar och slappnar av dessa stora, djupt liggande muskelgrupper påverkas vi fysiskt såväl som på ett mentalt, emotionellt och energimässigt plan.

 

Medicinsk yoga – Mediyoga enligt IMY

Onsdagar 10-11.15 Mediyoga fortsättningsklass med Eva 
Mediyoga syftar till att behandla olika besvär/tillstånd eller används förebyggande för att uppnå fysisk, känslomässig och mental balans. Ges huvudsakligen i kursform för att successivt bygga upp en bättre hälsa. Mediyoga skapar och fördelar energi i kroppen på ett mjukt och terapeutiskt sätt, vitaliserar dina inre organ och hjälper dig att släppa spänningar och stress. I denna klass varvar vi olika medicinska kriyor (yogapass och meditationer) anpassat efter gruppens behov och önskemål. Vi rekommenderar dig att först gå en grundkurs i Mediyoga för att kunna tillgodogöra dig dessa öppna fortsättningsklasser på bästa sätt.

Kundaliniyoga

Torsdagar 18.30-20 -11.15 med Eva
Vi tränar upp ökad rörlighet, balans och styrka. Du får göra utvalda kriyor (=yogapass) och varje pass avslutas med en stunds meditation där du får prova olika meditationstekniker för att landa i stillhet. Kundaliniyoga passar bra för dig som vill få mer energi, bli av med blockeringar och uppnå fysisk och mental balans. Denna traditionella yogaform tillåter dig att gå på djupet för nya insikter om dig själv och syftar till att stärka ditt medvetande för att lära dig mer om dina gränser och möjligheter. Detta uppnås med yoga, pranayama (andningsövningar), mindfulness (medvetandeövningar) och meditation.

Kursstart v 38 på torsdagar kl 18.30-20. En kurs med möjlighet att boka in sig på lediga platser via boka direkt.

För kursanmälan skicka in intresse till info@connectyogastudio.se

För att delta i mån av plats, boka din klass via boka direkt.