1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Workshops & Events

Vi vill hjälpa dig ”connecta” med dig själv och med din omvärld. Du är unik och genom att vara den du innerst inne är blir du äkta/sann och sparar mycket energi som annars går åt att försöka vara någon annan/något annat. Att veta vem du är – dina styrkor och svagheter – hjälper dig att stärka och fördjupa dina relationer. Connect Yogastudio erbjuder varje termin olika workshops där du kan fördjupa dina kunskaper inom yoga, meditation och mindfulness, för att du ska lära känna dig själv på djupet och utveckla din personlighet. Vi arrangerar också olika events som t.ex. medlemskvällar med olika teman, teknikkurser där vi kan gå på djupet m.m.  Håll utkik på denna sida för aktuella evenemang utanför schemat. 

 

Andrum

– guidade avslappningsövningar för dig som längtar efter en stunds lugn i vardagen

En stund för dig som vill få hjälp med att stresshantera i vardagen och är nyfiken på vad mindfulness är och innebär. Också ett bra komplement för dig som går/har gått kursen i Stresshantering & Mindfulness och vill följa upp det vi arbetar med där. Vår stressterapeut Laila Stenroos kommer att leda kvällen med avspänningsövningar och guidad meditation. Bara kom som du är och slappna av en stund.

När: Första torsdagen varje månad, kl 19.30-20.30 följande torsdagar 7/9, 5/10, 2/11 och 7/12

Pris: klippkort (gratis för medlemmar i Club Connect)
Anmäl dig via Boka Direkt inför varje tillfälle som du vill vara med!

Meditationsledare: Laila Stenroos

Anmäl dig här…

 

Mjuk i Kropp & Sinne

– Trigger Point Massage & Restorative Yoga

Djup självmassage med bollar och foam rollesr för att få igång cirkulationen i kroppen och släppa spänningar. Vi avslutar sedan med vilopositioner i Restorative yoga.

När: kl 19-20.30 följande torsdagar 14/9, 26/10, 9/11 och 21/12

Pris: klippkort (gratis för medlemmar i Club Connect)
Anmäl dig via Boka Direkt inför varje tillfälle som du vill vara med!

Yogalärare: Carina Bräck

Anmäl dig här…

Kundalini teknikworkshops

– workshops där du lär dig teknikerna för andningsövningar, mantra och asanas och får chans att gå djupare, få reda på syftet bakom, träna tekniker och hittar variationer som gör att du kan göra yoga på ett sätt som är anpassat efter dina förutsättningar.

Alla kan yoga – alla kan ta del av ”the Kundalini Technology for growth, change and deep personal development”. Här går vi djupare inom tre olika teman inom Kundalinitraditionen; Pranayama (= andningsövningar), Mantra (= meditation med ljud) och Asanas = (kroppställningar/rörelser inom yogan). Du får reda på varför vi använder dessa tekniker/rörelser och dess syfte, hur de förbättrar din hälsa samt ger dig möjlighet att i lugn och ro träna teknikerna och få chans att ställa frågor och få svar på dina funderingar.

Inga förkunskaper krävs, du kan komma som nybörjare. Tillfällena är också till nytta för dig som yogat ett tag, men vill finslipa på teknikerna och fördjupa dina kunskaper.

När:

Kundalini Pranayama – andningsövningar för bättre hälsa 12/10 kl 19-20.30

Kundalini Mantra – meditera med mantra 16/11 kl 19-20.30

Kundalini Asanas – positioner & rörelser; syfte, kontraindikationer och alternativ 14/12 19-20.30

Pris: klippkort (gratis för medlemmar i Club Connect)
Anmäl dig via Boka Direkt inför varje tillfälle som du vill vara med!

Yoga & Meditationslärare: Eva Terrvik

Anmäl dig här…

Kreativt flow med yoga & måleri

– en ws som öppnar upp vår intuition och skaparglädje

Karin Björnsdotter kombinerar yoga och intuitivt måleri för att stimulera vår kreativitet, skaparglädje och stärka vår intuition. ”Kreativt flow” är en workshop där vi genom yoga, meditation och Karins vägledning leds in till att skapa utifrån vår intuition. Vi jobbar intuitivt med kritor, pennor och vatten på akvarellpapper. När vi vågar ledas bort från våra rädslor och vågar kapitulera inför vår intuition frigör vi den kreativa kraften som vi har användning av i vardagens alla situationer.

När: Söndag 19/11 kl 10-13
Pris: 500 kr inkl fikapaus (Connect-medlemmar 20% rabatt)

I samband med denna workshop har Karin även Vernissage med sina tavlor på Connect helgen 18-19/11. Missa inte öppet hus, mer info följer…

 

Medlemskväll – CLUB CONNECT 

IMG_0057

Vi återkommer med datum inom kort…

Anmäl dig här…

 

 

 

Namaste
Carina & Eva