1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Workshops & Events

Vi vill hjälpa dig ”connecta” med dig själv och med din omvärld. Du är unik och genom att vara den du innerst inne är blir du äkta/sann och sparar mycket energi som annars går åt att försöka vara någon annan/något annat. Att veta vem du är – dina styrkor och svagheter – hjälper dig att stärka och fördjupa dina relationer. Connect Yogastudio erbjuder varje termin olika workshops där du kan fördjupa dina kunskaper inom yoga, meditation och mindfulness, för att du ska lära känna dig själv på djupet och utveckla din personlighet. Vi arrangerar också olika events som t.ex. medlemskvällar med olika teman, teknikkurser där vi kan gå på djupet m.m.  Håll utkik på denna sida för aktuella evenemang utanför schemat. 

 

Andrum

– guidade avslappningsövningar för dig som längtar efter en stunds lugn i vardagen

En stund för dig som vill få hjälp med att stresshantera i vardagen och är nyfiken på vad mindfulness är och innebär. Också ett bra komplement för dig som går/har gått kursen i Stresshantering & Mindfulness och vill följa upp det vi arbetar med där. Vår stressterapeut Laila Stenroos kommer att leda kvällen med avspänningsövningar och guidad meditation. Bara kom som du är och slappna av en stund.

När: Onsdagar varannan vecka, kl 19.30-20.30 följande datum 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5 och 30/5. Lägg in i din kalender redan nu!

Pris: klippkort (gratis för medlemmar i Club Connect)
Anmäl dig via Boka Direkt inför varje tillfälle som du vill vara med!

Meditationsledare: Laila Stenroos

Anmäl dig här…

 

Trigger Point & Restorative Yoga

– Massage och djupa stretchar för avslappning i kropp & sinne

Djup självmassage med bollar och foam rollesr för att få igång cirkulationen i kroppen och släppa spänningar. Vi avslutar sedan med vilopositioner i Restorative yoga.

När: kl 19.30-20.30 följande onsdagar 14/2, 14/3, 11/4, 23/5 

Pris: klippkort (gratis för medlemmar i Club Connect)
Lägg in kvällarna i din agenda och anmäl dig via Boka Direkt inför varje tillfälle som du vill vara med!

Yogalärare: Carina Bräck

Anmäl dig här…

Meditationskvällar

– en stund där du får gå på upptäcktsfärd i dig själv

Under de här kvällarna får du en stund med dig själv. Här kommer du i kontakt med ditt innersta – dina tankar, dina känslor och ditt undermedvetna. Du får träna dig på tekniker som kroppsscanning för att landa i kroppen och lära dig medveten avslappning, andningstekniker för att stilla sinnet och nå djupare in, mantrameditationer för att rena sinnet, påverka din energifrekvens och skapa sinnesro. Under meditationen upptäcker du dina styrkor, svagheter och dina innersta önskningar – du rensar bort bruset och kommer till kärnan. Alla kan lära sig meditera, det kräver mer eller mindre träning, men du kommer att hitta en plats inom dig som alltid finns med dig – en plats där du är i lugn och balans.
Där du är DU.

När: Onsdagar kl 19.30-20.30 följande datum  28/2, 25/4 och 16/5

Pris: klippkort (gratis för medlemmar i Club Connect)
Lägg in kvällarna i din agenda och anmäl dig via Boka Direkt inför varje tillfälle som du vill vara med!

Meditationsledare: Eva Terrvik

 

Medlemskväll – CLUB CONNECT 

IMG_0057

Vi återkommer med datum inom kort…

Anmäl dig här…

 

 

 

Namaste
Carina & Eva