1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Connecting Events

Eventkalender vintern 2017/2018

Här är vinterns events utanför det ordinarie yogaschemat; workshops, utbildningar, medlemskvällar m.m.

Observera att våra onsdags workshops ingår i medlemskapet, annars betalar du som vanligt med klippkort. Anmäl dig via hemsidan/bokadirekt.

 

 

December

Torsdag 21/12 kl 19-20.30 Trigger Point Massage Therapy & Restorative yoga med Carina. Pris: medlemskap eller klippkort

Januari

Onsdag 10/1  kl 19.30-20.45 Trigger Point Massage Therapy & Restorative yoga med Carina. 
Pris: medlemskap eller klippkort

Onsdag 17/1 kl 19.30-20.30 Andrum – guidade avslappningsövningar med Laila  för dig som längtar efter en stunds lugn i vardagen. 
Pris: medlemskap eller klippkort

Onsdag 24/1 kl 19.30-20.45 Meditation med Eva
Pris: medlemskap eller klippkort

Onsdag 31/1 kl 19.30-20.30 Andrum – guidade avslappningsövningar med Laila  för dig som längtar efter en stunds lugn i vardagen. 
Pris: medlemskap eller klippkort

 

 

Anmälan

Du anmäler dig till våra events/workshops via mail eller vårt bokningssystem. Våra Connecting events på torsdagar ingår i medlemskapet alternativ bockas av mot klippkort som våra ordinarie klasser. Priser för övriga events anges under respektive workshop. I samband med anmälan betalar du avgiften och är därmed garanterad en plats. Betalning sker till BG 511-7312 eller direkt i kassan på Connect Yogastudio. Anmälan till våra workshops och events är bindande. Det betyder att när du anmäler dig så reserverar vi den platsen för dig.

Du har rätt att ångra din anmälan fram till 14 dagar före workshopen. Att enbart utebli eller avstå från att betala avgiften räknas inte som avanmälan. Faktura kommer då att sändas ut och krav på betalning gäller. 

 

Anmäl dig till våra events här:


Affisch_eventsikon2