1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Yogamassage

En ayurvedisk behandling som kombinerar massage, yogastretchar och andningsträning. Verkar effektivt för att behandla tillstånd som rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, problem med muskler och leder, reumatisk värk, astma, matsmältningsproblem, nedsatt immunförsvar, stress och sömnstörningar.

Yoga i kombination med massage är ett effektivt sätt att förbättra rörlighet, släppa spänningar och stimulera kroppens egna läkande processer. Massagen utförs på en madrass på golvet, enligt traditionen med varm och välgörande sesamolja.

Terapeuter: Carina Bräck & Eva Terrvik

Ordinarie behandling 90 min – rekommenderas alltid första gången du gör yogamassage. Pris: 890 kr

Punktbehandling av problemområden 60 min. Pris: 690 kr 

Vårerbjudande: Kom och prova yogamassage 60 min för endast 500 kr!
Gäller dig som inte provat yogamassage tidigare och endast en gång per person. Erbjudandet gäller fram t.o.m. maj 2018.

Nytt paketerbjudande: Boka 3 ggr yogamassage (90 min) för endast 2.100 kr Erbjudandet gäller t.o.m. maj månad 2018, ordinarie pris för 3 behandlingar är 2670 kr.

Boka din behandling här

 

Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och välbefinnande – därför erbjuder vi alltid dig som går regelbundet 15 % rabatt på alla våra behandlingar. Fråga efter behandlingskortet! Behandlingskortet gäller behandlingar för en och samma terapeut och innebär att du gör minst 10 behandlingar inom ett år (var 5:e behandling halva priset, var 10:e gratis). Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Varmt välkommen!