1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Yogamassage

 

En ayurvedisk behandling som kombinerar massage, yogastretchar och andningsträning. Verkar effektivt för att behandla tillstånd som rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, problem med muskler och leder, reumatisk värk, astma, matsmältningsproblem, nedsatt immunförsvar, stress och sömnstörningar.

Yoga i kombination med massage är ett effektivt sätt att förbättra rörlighet, släppa spänningar och stimulera kroppens egna läkande processer. Massagen utförs på en madrass på golvet, enligt traditionen med varm och välgörande sesamolja.

Terapeuter: Carina Bräck & Eva Terrvik

 

Ordinarie behandling 90 min – rekommenderas alltid första gången du gör yogamassage. Pris: 1050 kr

Punktbehandling av problemområden 60 min. Pris: 750 kr 

Hösterbjudande: Kom och prova yogamassage 60 min för endast 550 kr!
Gäller dig som inte provat yogamassage tidigare och endast en gång per person. Introduktionserbjudandet gäller Oktober 2018. Boka din tid redan nu!

Paketerbjudande: Boka 3 ggr yogamassage (90 min) för endast 2500 kr
Du märker skillnad redan efter första prova på behandlingen – lätthet, mindre smärta, linjering av kroppen och skön fysisk och mental avslappning. Vi vill ge dig möjligheten att uppleva den bästa effekten av den här fantastiska behandlingen och ett hållbart resultat. Därför har vi satt ihop detta förmånliga paketerbjudande. Passa på gäller Oktober månad 2018, ordinarie pris för 3 behandlingar är 3150 kr.

 

Boka din behandling här