1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

STRESSHANTERING – Konsultation och

Anti-Stressbehandlingar

 

Vår stressterapeut och coach Laila Stenroos utökar sin verksamhet hos oss. Nu kan du boka Laila både på tisdagar och fredagar från och med mars månad!

Nyhet! Hypnos & Suggestionsterapi

Är du nyfiken på hypnos och vad den kan göra för dig?
Att vara begränsad pga mentala, känslomässiga eller fysiska hinder i livet tar på krafterna och gör att man inte kan leva livet fullt ut.

Hypnos & Suggestionsterapi kan hjälpa dig att bryta igenom dina hinder i vardagen. Oro, stress, ångest, sömnsvårigheter, alkohol – socker – tobaksberoende, rädslor och fobier, t ex tandläkare, sprutor, djur, tala inför folk mm, är bara några av de problem man kan jobba med. Räkna med 3-6 sessioner för att komma tillrätta med ditt hinder.

Erbjudande: Bokar du en första hypnossession innan 29 mars får du 20% rabatt på den + samma rabatt på de 2 efterföljande sessionerna. Ord. pris för första besöket är 890:- och från andra besöket 690:-

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till vår Stress- och Hypnosterapeut Laila Stenroos på 0725-040403

 

Individuell coaching i Stresshantering

Enskilt personligt samtal där Du får hjälp med att strukturera upp Din vardag. Du får tips, verktyg och konkret vägledning för att lära Dig hur Du skall hantera Din stress. Vid första samtalet görs ett stresstest och med det som utgångspunkt lägger vi tillsammans upp en stresshanteringsplan. Vi bestämmer också då hur många tillfällen vi behöver träffas. Varje samtal avslutas med en skön avspänningsövning.
Terapeut: Laila Stenroos
Pris: 690 kr (ca 60 min)

Kort coachingsamtal/vägledning

Ett 30 minuters coachingsamtal för Dig som vill ha råd och vägledning vid en specifik problemställning. Det hjälper Dig att få en annan infallsvinkel för att hitta rätt strategi att komma vidare och lösa problemet på ett smidigare och snabbare sätt.
Terapeut: Laila Stenroos
Pris: 390 kr (ca 30 min)

Avslappningsmassage

En mjuk helkroppsmassage för Dig som är spänd och behöver hjälp med att slappna av i muskler och sinnen. Massagen höjer oxytocinet – ett hormon som är mycket viktigt för kroppens återhämtning.
Terapeut: Laila Stenroos
Pris: 690 kr (60 min)

Relaxmassage

En mycket lugnande och djupverkande massage som ger Dig total avslappning. Ansikte, dekolletage, nacke, armar och händer masseras med en mjuk och hudvårdande olja som lugnar både hud och sinne.
Terapeut: Laila Stenroos
Pris: 590 kr (45 min)

Energibehandling

En healingbehandling som ”storstädar” i kroppen och rensar ut gamla energier för att göra plats för nya positiva energier. Behandlingen upplevs som mycket avslappnande och behaglig. Den är också mentalt stärkande.
Terapeut: Laila Stenroos
Pris: 690 kr (60 min)

Regndroppsterapi – helande droppar

Ljuvlig massage som härstammar från indianerna. Massage med rena, outspädda, högfrekventa eteriska oljor från Young Living Essential Oils. Doften från oljorna påverkar sinnet och känslorna och har såväl en lugnande och avstressande som en humörshöjande inverkan. Behandlingen är även utrensande, stärkande för ryggraden, nervsystemet och immunförsvaret.
Terapeut: Eva Terrvik
Pris: 750 kr (60 min)
Paketpris 3 ggr: 1990 kr ( ord. pris: 2250 kr)

 

Boka din behandling här….