1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

AYURVEDISKA BEHANDLINGAR

Shiroabhyanga – ayurvedisk huvud- & nackmassage

En härligt avslappnande och stimulerande massage som hjälper till att öka cirkulationen till och från huvudet, rensar ut slaggprodukter och bjuder in sinnet till stillhet. Denna mjukt rytmiska huvud-, nack- och skuldermassage kan hjälpa till att bl.a. lindra huvudvärk och förebygga migrän, stimulera hårväxt, förebygga acne och rynkor samt balansera nervsystemet och förbättra nattsömnen. I massagen används en lättare ansiktsolja med en blandning av eteriska örter för att skapa lugn och välbefinnande.
Terapeut: Eva Terrvik
Pris: 390 kr (30 min)

Ayurvedisk Hälsokonsultation

Hälsa betyder harmoni i alla områden av livet – fysiskt, psykiskt, känslomässigt, yrkesmässigt, relationsmässigt och andligt. Därför pratar vi om det som du vill fokusera på just nu för att nå bättre livskvalitet. Ayurveda hjälper dig väcka den läkande kraften inom dig.

Innan vi träffas fyller du i några sidor med frågor om dina vanor och livsstil. När vi träffas gör jag en en undersökning av din puls, ögon, tunga och naglar och vi går gemensamt igenom dina svar. Du får därefter enkla och effektiva råd om förbättringar du kan göra i ditt liv – om tanka, förhållningssätt och strategier. Men också om vilka övningar, tekniker, örter eller produkter du kan använda för att nå ditt mål. Din unika kombination av doshorna Vata, Pitta, Kapha och de fem elementen är en faschinerande och insiktsfull källa till att förstå hur du fungerar i kropp & sinne och vad du kan göra för att må bra.
Terapeut: Sara Iglesias
Pris: 890 kr (70 min + 15 min telefon uppföljning)

Abhyanga – klassisk ayurvedisk helkroppsmassage

Den mest omtalade massagen. Idealisk för alla som vill behålla eller förbättra sin hälsa i största allmänhet. Regelbunden Abhyanga stimulerar blodcirkulationen och utrensning av slaggämnen samt förstärker alla kroppens vävnader. Vilket ger mer kraft, bättre nattsömn, ett starkare immunförsvar, bättre syn och en mjuk, elastisk och hälsosam hud. Behandlingen bidrar till en föryngring av både kropp och sinne och balanserar framför allt Vata, som är orsaken till de flesta moderna sjukdomar. Behandlingen inleds med pulstagning för att bestämma valet av essence- och oljeblandning för ditt aktuella behov.
Terapeut: Sara Iglesias
Pris: 690 kr (60 min)

True Abhy Destress – ayurvedisk halvkropps- kombinationsbehandling

En djupt avstressande kombinationsbehandling med fokus på rygg, nacke, axlar och huvud med varma essenceoljor som verkar djupt avstressande på hela systemet. Denna mjukt rytmiska, ingående massage löser upp spänningar och lugnar ner kroppen, så att du känner sig allmänt mer avstressad och avslappnad till kropp och sinne. För att fördjupa och låta massagen sjunka in avslutas behandlingen med att en speciell aromaolja, sk marmaolja, masseras in på särskilt utvalda marma/ackupressur-punkter i ansiktet. Detta är en mycket avstressande och samlande upplevelse som ger dig en känsla av klarhet och total vila. Behandlingen inleds med pulstagning för att bestämma valet av marma- och massageolja, för ditt aktuella behov.
Terapeut: Sara Iglesias
Pris: 590 kr (45 min)

True Abhy Relax – ayurvedisk helkropps- kombinationsbehandling

En djupt avslappnande kombinationsbehandling som omsluter hela dig i varm olja och ger dig en känsla av total avslappning och pånyttfödelse. Behandlingen kombinerar den klassiska helkroppsmassagen Abhyanga, huvudmassagen Shiroabhyanga och Marmabehandling. Denna mjukt rytmiska, ingående massage av hela kroppen, nacke, axlar och huvud ger djup vila och avslappning för hela kroppen och sinnet. Massagen löser upp stelhet och spänningar, ger bättre nattsömn och avlägsnar fysisk, psykisk och känslomässig stress. För att fördjupa och låta massagen sjunka in avslutas behandlingen med att en speciell aromaolja, sk marmaolja, masseras in på särskilt utvalda marma/ackupressurpunkter. En mycket lugnande och samlande upplevelse som ger dig en känsla av att hitta hem i din kropp.
Terapeut: Sara Iglesias
Pris: 890 kr (90 min)

True Abhy Revitalise – ayurvedisk helkropps- kombinationsbehandling

En djupt stimulerande behandling som väcker kroppen till liv och ger förnyad energi. Behandlingen kombinerar den klassiska helkroppsmassagen Abhyanga, huvudmassagen Shiroabhyanga och Garshan-massage, en effektiv torrmassage med råsiden-handske. Denna intensivt rytmiska massage av hela kroppen, nacke, axlar och huvud ger djup avspänning och verkar uppiggande och stärkande för hela kroppen och sinnet. Massagen löser upp stelhet och spänningar i muskler och leder. Stimulerar blodcirkulationen och utresning av slaggämnen, stärker ditt immunförsvar och ger kraft. Behandlingen inleds med Garshan-massage, en rytmisk torrmassage med råsidenhandske som fördjupar och stimulerar kroppens naturliga utrensning av toxiner och slaggämnen. En mycket uppiggande och renande upplevelse som ger dig en känsla av kraft och energi.
Terapeut: Sara Iglesias
Pris: 890 kr (90 min)

Hälsoråd mini – Kombinera med din behandling!

Komplettera din behandling med Hälsoråd Mini för att få råd om hur du själv kan gå vidare hemma för att behålla effekten av behandlingen. Det är fokuserade råd baserade på Vata, Pitta, Kapha och de fem elementen om utgår från där du befinner dig just nu och kan gälla både massage, mat eller livsstilsråd om vila och aktivitet och hur din vardag och omgivning bättre skulle kunna formas för att stötta din hälsa och välbefinnande – här och nu! Behandlingen inleds med pulstagning för att bestämma valet av essence- och oljeblandning för ditt aktuella behov och hälsoråd.

HÄLSORÅD MINI kan endast bokas i kombination med en behandling. HÄLSO MINI skall inte förväxlas med en AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING där vi har möjlighet att gå djupare och få en mer komlett bild av ditt liv och hälsoläge. Se här ovan.
Terapeut: Sara Iglesias
Pris: 390 kr (30 min)

Boka behandling här…